Despre Consuel Transport

Intotdeauna cel mai ieftin din Arad!

Consuel Transport isi desfasoara activitatea in judetul si municipiul Arad, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul transporturilor, tractari si depanari auto. In toti acesti ani de activitate, compania noastra a incercat sa se ridice la cele mai inalte standarde, cunoscand o dezvoltare vizibila de la an la an.

Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a le oferi servicii de inalta calitate seriozitatea si promptitudinea fiind filosofia noastra de afaceri.

Dorim sa fim cei mai buni din Arad

Echipa

Ne caracterizeaza profesionalismul

Alcatuim o echipa puternica, bine inchegata, formata din soferi profesionisti si mecanici auto calificati. Ne caracterizeaza profesionalismul si seriozitatea, intotdeauna orientati catre client in vederea satisfacerii pe deplin a acestuia.

Echipa Consuel Transport / Arad Romania / Str. Armoniei nr. 46

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Noutati & Evenimente

Lansare website Consueltransport.ro. Suntem bucurosi ca am reusit sa patrundem si in mediul online prin intermediul website-ului nostru! Te invitam sa afli cat mai multe despre noi si serviciile

In curand vom posta imagini si clipuri video pentru a te familiariza cu ceea ce facem in fiecare zi! Tinem sa te informam ca suntem o echipa de profesionisti la care poti apela cu incredere oricand sunand la

Ce ne propunem? Sa oferim partenerilor si clientilor nostrii cele mai eficiente solutii in toate domeniile in care activam cu succes in Arad.

Partenerii nostrii

Vand si Cumpar